Verantwoording & ANBI

Hieronder vind je de noodzakelijke informatie.

Missie & Visie 
Missie – Door het stimuleren van acties en donaties zamelen wij zoveel mogelijk geld in om de ‘kippenvel-verhalen van uitvaartverzorgers’ te financieren. 
Visie – Onze visie is ‘Als je hard moet werken, moet je hart werken’. Door het onder de aandacht brengen van stichting AchterDeHand, wordt er gewerkt aan een betere bekendheid, waardoor meer mensen geholpen kunnen worden.

Transparantie 

Stichting AchterDeHand streeft naar volledige openheid van zaken. Als je je hard maakt voor ‘het goede doel’ is het wel lekker, om te weten wat er eigenlijk met het geld van dat goede doel gebeurd.

Doelstelling

  • de zielige verhalen die je als uitvaartverzorger tegenkomt, een stukje tegemoet komen door middel van het schenken van een onderdeel van de uitvaart.
  • Het zo effectief mogelijk inzetten van het beschikbaar geld.

Meerjarenplan

Op basis van onze missie, visie en doelstellingen hebben wij het beleidsplan 2020 geschreven.

ANBI

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Vanaf die datum moet een ANBI een aantal gegevens publiceren op een internetsite.

Stichting AchterDeHand heeft deze informatie hier gebundeld.

Stichting AchterDeHand
C.F. Smeetslaan 147
1901GL Castricum
Telefoon: 0611031414
Email: info@stichtingachterdehand.nl
rekeningnummer: NL69 RBRB 0200 6348 52

RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer)
861518081
KVK nummer
78752434

Beloningsbeleid

Het beloningsbeleid is vrij overzichtelijk: Al het personeel van de stichting AchterDeHand, ontvangt GEEN beloning, anders dan de gemaakte reis- en verblijfskosten.

Sponsors van stichting AchterDeHand